Mir se errdhët ne RadioKosovarja dhe Rinia Radio Burim I Muzikes shqipe  


Ndegjues te dashur ju Pershendesim Dhe shpresojm qe po kaloni qaste te kendeshme Stafi Realizues
            * Faqja Kryesore *              *Urime Dhe Pershendetje *                 *CHAT Shqip! *                *Redaksia E Radios *             *Emisioni nates*
Kryeredaksia tyyp
Alo Mirmengjesi tyyp
Takimi Pasditestyyp
    
 pershendetjet tyyp
Emisioni Mbramjestyyp
Lajmettyyp
RadioKosovarja dhe RadioRinia: Ndegjoni Live
Ndegjo Radion Permes Celolarit Duke Klikuar me Posht ne 3 Opsionet 
 
 
Kliko ne 3 opsionet me Lart qe ta ndegjoni Radion Ne Celolarin Tuaj
  

 
Ju Mund te kyqeni ne librin e vizitorve Duke Klikuar Mbi Foton link dhe drejt per drejt do te futeni ne librin e vizitorve te radios son qe te shprehni mendimet e juaja per shoqerin ton te shenjte shqiptare

Ju deshirojm chatim te kendeshem ndegjues te dashur
 

 per tu kyqur ne chat ju lutemi klikoni mbi foto imazhin siper me klikim mbi imazh ju do te kyqeni drejt per drejt ne chatin ton te bukur ju deshirojm argetim te kendeshem stafi realizues i radios
 
  RadioKosovarja dhe RadioRinia:
Transmeton muzik shqip 24 or ne 7 dit te javes
Kontakto ne Radio  
 1. *Kontakto ne Radio permes Skypes:     Kontaktoni në Skype me Radio Projekt 21    Skype       Rinia.Radio 
 2. *Kontakto Ne Radio Permes Hotmail.     (H)    Hotmail     Riniaradio@live.com 
RadioKosovarja Biografia
Biografia nga themelimi gjer me tani
  Radiokosovarja dhe RadioRinia esht nje projekt virtual i krijuar ne menyr te veqant per argetimin dhe disponimin dhe informimin e te gjith shqiptareve ane mban botes esht nje radio e ciala esht krijuar nga viti 2000 dhe vazhdon me emisione kulturoro-artisitke duke transmetuar muzik te mirfillt shqiptare gjithashtu RadioKosovarja transmeton dhe ne Valet-Toksore ne 104.4 Mhzh jemi munduar qe gjat ter keryre viteve te jemi besnik ndaj jush duke ju argetuar me muzik shqipe RadioKosovarja dhe RadioRinia trasnemton muzik dhe ne Internet me pa mundesi per ndegjimin e Mergates Ton te bukur ne kemi Hapur kete web faqe qe te jemi me afer jush dhe sadokudo te jau hjekim mallin e atdheut me muzik shqipe me emisione shqipe te ndrryshme

 
 RadioKosovarja Dhe RadioRinia Hitet e dites dhe te javes dot paraqiten ne ket robrik
RadioKosovarja dhe Radio Rini hitet e dites
Hitet e Dites dot Shfaqen Ketu
1.
2.
3.
4.
5.
6.
7.
8.
9.
10.
Ndegjo RadioKosovarja Live 
 Radio Kosovarja Dhe RadioRinia 104.4 FM/Stereo Shqip

 

RadioRinia tyyp
Sponzor tyyp
Sponzortyyp
Informaciontyyp
Hiti Ditestyyp
linktyyp